Kezdőlap » Tudástár
A B C D E F G H I J K L M N [O] P Q R S T U V W X Y Z

Olívabogyó

A mediterrán konyha ízvilágának egyik meghatározója. Az olívabogyó színe annak érettségéről árulkodik. Felhasználás előtt azért van szükség a friss olívabogyó vízben történő áztatására, hogy eltávolítsuk belőle a csersavakat. Magyarországon már a sóval tartósított változatát lehet kapni. Önmagában is kitűnő, egészséges csemege. Gazdag telítetlen zsírsavakban, antioxidánsokat.

Oregano

Természetes antioxidáns, segít a gyomorpanaszok enyhítésében, és kiválóan fertőtleníti a szervezetet.

Őszibarack

Kínában őshonos, Magyarországon a 16. század óta termesztik. Júniustól szeptemberig terem fajtától függően. Magas magnézium és emellett kalcium tartalma a boronnal és a kálimmal együtt segíti a csontok erősítését. Természetes antioxidáns magas A- és C-vitamin tartalommal. Tisztító hatású.

Oxigén terápia

Az oxigénterápiás kezelés kiválóan alkalmas regenerálódásra, fokozza a sejtek oxigénellátását és növeli az ellenállóképességet. Alkalmazása gyógyuló program részeként fokozza a gyógyszeres kezelések eredményességét, lerövidíti a gyógyulás idejét. Légzőszervi panaszok kezelésére is javasolt. Mivel a szervezet oxigéntartalmának fokozása általános jó közérzetet eredményez, így egészséges embereknek is ajánlott. Fokozza a szellemi teljesítőképességet, csökkenti a stressz okozta tüneteket. Kedvezően befolyásolja a vérnyomást. Hatása általában 5 alkalom után érződik. A kezelés időtartama: 1 óra.

Ózonterápia

A terápia során általában dús oxigént lélegeztetnek be. Jótékony hatást gyakorol a vér fehérjemolekuláira, fokozza az anyagcsere működését.

kezdőlap kapcsolat oldaltérkép rss