Kezdőlap » Magunkról

Selfness napok

A selfnessnapok.hu alapvető célja, hogy kiindulási pont legyen mindazok számára, akik tájékozódni szeretnének, illetve szállodai keretek között igénybe vennék a hazai selfness szolgáltatások valamelyikét. Kiemelt szállodai selfness ajánlatokkal, folyamatosan újuló, szakszerű selfness tartalommal és tudástárral segítjük Önt eligazodni a témában és megtalálni a legjobb választást az aktív kikapcsolódáshoz.
Portálunk kizárólag olyan hoteleknek biztosít megjelenési lehetőséget, amelyek fő tevékenységi köre a selfnesshez kapcsolódik, vagy a wellness szolgáltatások mellett az önismereti és stresszkezelő programok is megtalálhatók profiljukban. Így a téma iránt érdeklődők első kézből értesülnek az aktuális ajánlatokról úgy, hogy egy célzott tartalmú Internetes katalógusban találják meg a számukra megfelelő csomagot, helyszínt.
Elsődleges célunk, hogy kifejezetten a selfness témaköréhez kapcsolódó szolgáltatásokat kínáljuk, folyamatosan bővülő tudást biztosítsunk, így a weboldalon megjelenő szállodák kitűnhetnek a wellnesskatalógusok forgatagából, speciális ajánlatokat nyújtva az aktív megújulást kereső vendégek számára.

kezdőlap kapcsolat oldaltérkép rss